5 fordele ved at købe grund i stedet for sommerhus i Vorupør

Området omkring Vorupør – herunder Nørre Vorupør – er i disse år et særdeles eftertragtet sted at anlægge sommerhus, og med rigtig god grund. Vorupør er nemlig lidt af en perle, når det kommer til både natur, kultur og så selvfølgelig det karakteristiske nordjyske lune hos lokalbefolkningen. Så hvorfor ikke gøre dette naturskønne område til en fast bestanddel af din sommer ved at bygge nyt sommerhus på en naturlig grund Vorupør? Hvis du endnu ikke er helt overbevist, så prøv bare at se disse 5 fordele du får ved at købe en grund i stedet for et sommerhus i Vorupør.

1. Du kan spare mange penge ved at bygge i stedet for at rive ned

Tro det eller ej, men der er faktisk en hel del penge at spare ved at investere i en grund Vorupør i stedet for at rive et eksisterende sommerhus ned. At rive et eksisterende sommerhus ned er nemlig en forholdsvis dyr affære, der blot vil efterlade dig med en tom grund, som der nu igen skal bygges sommerhus på. hvorfor ikke springe dette led i kæden over ved at investere i en allerede tom byggegrund Vorupør? På denne måde vil du jo nemlig slippe for at skulle punge ud med mange penge til at få revet det eksisterende sommerhus ned.

2. Du vil have langt mindre vedligeholdelse med et nyt sommerhus

Ved at vælge en grund fremfor et sommerhus, så vil du i det lange løb desuden også spare mange penge i renovations- og vedligeholdelsesudgifter. Dette skyldes nemlig, at et nyt sommerhus stort set altid vil kræve betydeligt mindre vedligeholdelse end f.eks. et sommerhus fra 1990’erne eller tidligere.

3. Et nyt sommerhus er lig med en mere moderne bolig

At bygge nyt sommerhus på en tom grund kommer desuden også med en anden klokkeklar fordel i forhold til et ældre eksisterende sommerhus. Du vil nemlig i sidste ende stå tilbage med en langt mere moderne bolig, der derfor også lever op til alle de moderne krav. Du vil nemlig f.eks. få et sommerhus med langt bedre vinduer, isolering og ikke mindst tag, hvilket i sidste ende vil give dig et langt mere behageligt indeklima hele året – og samtidigt spare dig en masse unødvendige penge på den årlige elregning.

4. Ingen bopælspligt

Ved at investere i en grund Vorupør, så kan du faktisk også komme til at slippe helt for den såkaldte bopælspligt, der kræver at man opholder sig et vist antal dage i boligen. Dette giver dig naturligvis en langt større fleksibilitet som sommerhusejer, og er bestemt også værd at tage med i dine overvejelser.

5. Nye bekendtskaber

Sidst men ikke mindst, så vil du med en tom grund Vorupør også blive del af et spirende nybyggermiljø. Du vil jo nemlig typisk befinde dig side om side med andre tomme grunde, der løbende vil blive fyldt op med nye sommerhuse. Dette betyder selvfølgelig, at du altid vil have venlige naboer lige på den anden side af naturhækken, og muligheden for at lære nye og spændende mennesker at kende. Læs mere her om Vorupør, så du også kan blive del af klubben.