Varmepumpe serviceeftersyn? Så nemt kan det klares

Har du en varmepumpe, så har den helt sikkert også brug for at få et varmepumpe serviceeftersyn fra tid til anden. Synes du, at det kan være besværligt, så får du her svaret på, hvor nemt det faktisk kan gøres, så du ikke selv behøver tænke over, om din varmepumpe nu også fungerer optimalt, og at du skal have aftalt varmepumpe serviceeftersyn.

Bliv mindet om varmepumpe serviceeftersyn hos NovaSolar Service

Det kan ind imellem være svært at huske på, hvor længe der er gået, siden sidste varmepumpe serviceeftersyn, og det behøver faktisk heller ikke være besværligt. For med en serviceaftale hos NovaSolar Service bliver du kontaktet igen året efter, når det er tid til at få kigget på din varmepumpe igen. På den måde behøver du slet ikke tænke over det selv.

Er din varmepumpe ny, og har du ikke fået lavet et varmepumpe serviceeftersyn endnu, så er det heldigvis også rigtig nemt at komme i gang med det. For NovaSolar Service tilbyder nemlig, at du kan skrive dig op på deres hjemmeside med et tidspunkt, der passer ind i din kalender, og så bliver du ringet op på samme hverdag eller hverdagen efter, så I sammen kan aftale et tidspunkt, der passer for begge parter. Har du en travl kalender, kan NovaSolar Service komme og udføre varmepumpe serviceeftersyn på et tidspunkt, hvor du ikke er hjemme, hvis du bare lægger nøglen ud til dem. Og du behøver ikke engang selv at holde styr på skemaet, der bliver lavet til dit varmepumpe serviceeftersyn, for NovaSolar Service holder også styr på det for dig.

Få varmepumpe serviceeftersyn for at optimere din varmepumpe

For langt de fleste varmepumper i Danmark er det lovpligtigt med et varmepumpe serviceeftersyn hvert år, fordi langt de fleste varmepumper i landet har over 1 kg kølevæske, der er grænsen for, hvornår en varmepumpe er omfattet af loven. Men selvom din varmepumpe ikke har over 1 kg kølevæske, er det stadig en god idé at få foretaget et varmepumpe serviceeftersyn minimum en gang hvert andet år, da det er med til at holde din varmepumpe effektiv. Det er lidt ligesom med en bil, der også har brug for at få lavet service engang imellem. Faktisk kan en luft til luft varmepumpe miste op til 60% af sin effektivitet over tid, hvis den ikke får lavet varmepumpe serviceeftersyn.

Varmepumpe serviceeftersyn kan spare dig for mange penge

Ved at få lavet et varmepumpe serviceeftersyn holder du netop effektiviteten oppe på din varmepumpe, og det gør også, at du kommer til at spare flere penge. For hvis effektiviteten på din varmepumpe falder, skal den bruge mere strøm på at lave varme til dig, og det betyder en større elregning i sidste ende. Med et varmepumpe serviceeftersyn får du altså mulighed for at spare flere penge i det lange løb, som kan gå til langt sjovere ting end blot at betale en voksende varmeregning. Er du klar til at bestille dit varmepumpe serviceeftersyn, så klik ind på novasolar-service.dk.