3 smarte stykker tilbehør til din brevsprække

Selvom postloven fra 2012 på mange måder har gjort den gode gammeldags brevsprække overflødig, så er der dog alligevel stadigvæk en hel del danske husstande der stadig modtager deres daglige post via brevsprækken i hoveddøren. Men selv hvis du ikke længere bruger din brevsprække, så skal du dog ikke slå dig til tåls med enten din gamle brevsprække eller endnu værre et hul i din hoveddør. Man kan nemlig i dag få en masse handy tilbehør til ens brevsprække, der passer til en hel del vigtige formål. Læs videre her, hvor du kan se 3 stykker tilbehør til din brevsprække, som du absolut bør overveje at investere i.

1. En brevsprækkeskjuler

Hvis du f.eks. bor på anden sal i en lejlighedsbygning, så har du ikke længere lov til at modtage din post via din brevsprække. Så hvad gør man så med ens nu ubrugelige brevsprække? Hvad med at investere i en elegant og diskret brevsprækkeskjuler, så du ikke længere behøver kigge på din gamle brevsprække? På denne måde vil du nemlig kunne afmontere din brevsprække, og i stedet have en flot metalplade i dens sted. Og den gode nyhed er, at man i dag har en hel del forskellige looks at vælge imellem. Hvis du har en hoveddør i naturligt og lakeret træ, så kunne du f.eks. vælge en flot brevsprækkeskjuler i messing, der ikke bare klarer jobbet med at skjule din brevsprække, men også ser rigtigt flot ud på din hoveddør. Hvis du til gengæld har en malet hoveddør, så ville en brevsprækkeskjuler i børstet eller rustfrit stål nok være en smukkere løsning. Uanset hvad, så er valget jo fuldstændigt dit og bør altid baseres på din personlige smag. Se f.eks. et godt udvalg af kvalitets brevsprækkeskjulere her.

2. Indgravering af din brevsprækkeskjuler

Når du så har besluttet dig for den helt perfekte brevsprækkeskjuler, så har du nu en oplagt mulighed for at give den lidt ekstra personlighed inden den monteres i døren. Du kunne jo nemlig sætte prikken over i’et ved at få dit navn indgraveret i messing eller stålpladen. For selvom din brevsprække ikke længere tjener et formål, så er der jo ingen der siger at du ikke kan give din brevsprækkeskjuler en yderligere funktion som navneskilt – og dermed slippe for grimme klistermærker og navneskilte på hoveddøren.

3. En praktisk brevkurv

Hvis du skulle være så heldig at bo i stueetagen eller have hoveddøren direkte ud til vejen, så vil det ovenstående ikke være synderligt relevant for dig. Du vil jo nemlig stadig have en fungerende brevsprække. Dog skal du selvfølgelig også have et lækker stykke tilbehør med på vejen, så du ikke føler dig helt snydt. Hvad med at investere i en praktisk brevkurv til din brevsprække? En brevkurv monteres nemlig direkte på indersiden af hoveddøren, og vil have den hovedfunktion altid at opsamle de breve der dumper ind ad din brevsprække. På denne måde vil du jo nemlig slippe for at skulle bukke dig ned ustandseligt for at samle breve og reklamer op fra gulvet. Klik her se et par glimrende bud på nogle diskrete og funktionelle brevkurve.