Vild med mode? 5 modetips til din stil

Går du op i mode, men føler at der måske mangler den sidste finpudsning inden du kan kalde din personlige stil for perfekt? Hvis svaret er ja, så får du her et par helt uundværlige modetips der med garanti vil tage din personlige stil til det næste niveau. Det er nemlig overhovedet ikke så kompliceret, som du måske bilder dig selv ind.

Start udenfor dig selv

Det allerførste modetips går ud på, at stoppe op og tænke dig lidt om næste gang du ser en person, hvis modestil du beundrer. Det er nemlig rigtigt vigtigt, at du i så stor grad som muligt forsøger at definere hvad det helt specifikt er ved hendes modemæssige ”Vibe”, som du føler dig tiltrukket af. Det er nemlig langt nemmere at tage et grundigt kig på andre menneskers mode fremfor din egen; på denne måde kan du nemlig langt nemmere se, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer. Når du så har defineret hvad du syntes om, så er du allerede kommet et langt stykke af vejen henimod en opgradering af din stil.

Kend dine proportioner

Det andet modetips handler om at være bevidst om din krops reelle proportioner. Nu skal dette ikke forstås således, at du nu behøver at slanke dig eller få det vaskebræt på maven som du ser på berømthederne. Vi er jo alle bygget med vores individuelle knoglestrukturer, og visse modetyper passer på godt og ondt ganske enkelt ikke til ens kropsform.

Det hele ligger i detaljen

Det tredje modetips går i store træk ud på, at definere hvad der egentlig føles rigtig for dig. Her vil det være en rigtig god idé, at fokusere ind på nogle enkelte yndlings beklædningsgenstande i din eksisterende garderobe – og så bygge videre baseret på disse. Du skal med andre ord stille dig selv de følgende to spørgsmål:

  • Hvad er det jeg kan lide (eller ikke lide)ved denne beklædningsgenstand?
  • Er det dens materiale, pasform, bevægelse eller farve, som jeg reagerer positivt eller negativt på?

Efter du har stillet dig selv dette grundlæggende spørgsmål, så vil du nu opdage at du faktisk har pejlet dig ganske godt ind på din personlige smag. Du skal med andre ord vælge mode ud fra det, som føles rigtigt for netop dig – og her vil svaret kunne findes i detaljen. Med dette modetips, så vil du nu efter et stykke tid nemlig opdage et mønster med hensyn til din personlige stil.

Brug hele dit tøjskab

Sidste modetips handler om at rydde op i gemmerne derhjemme, så du kan få et klart overblik over din personlige stil. Vi har jo alle sammen fejlkøb liggende derhjemme. Det kommer måske som en overraskelse, men du vil lynhurtigt opdage at du med tiden har fået samlet både skidt og kanel sammen rent modemæssigt. Den absolut mest effektive måde at skabe lidt luft i garderoben vil nu være at bære samtlige beklædningsgenstande i dit skab mindst en enkelt gang. På denne måde vil du nemlig lynhurtigt kunne skille bukkene fra fårene, idet den forkerte beklædningsgenstand med garanti ikke længere vil føles rigtigt.

Følg disse modetips, og du vil lynhurtigt opleve en forbedring af din personlige stil.