Top-3 vilde gadgets til hjemmet

Hvis du er boligejer, så er du sikkert ganske bevidst om den store mængde arbejde der er forbundet med at vedligeholde vores hjem. Derfor er der nok ikke så meget at sige til, at mange af os går med drømme om et futuristisk science fiction hjem, hvor alt det grove arbejde bliver klaret af nogle intelligente gadgets til hjemmet. Den gode nyhed er dog, at fremtiden allerede er ankommet i nutiden, og du kan nu endelig få dine science fiction drømme opfyldt. Her er nemlig 3 bud på gadgets til hjemmet, der er så vilde at du næppe vil tro dine egne øjne.

Overvåg din nattesøvn

En af de allermest populære gadgets til hjemmet er de små enheder, der er designet til at overvæge din nattesøvn. Med en startpris på blot lidt over 500 kr. kan du nu få fingre i en af disse smarte gadgets, der på ganske få minutter kan installeres i dit soveværelse. Når denne gadget først er monteret, så vil visse modeller f.eks. automatisk måle din hjertefrekvens og vejrtrækning, så du kan få en bedre idé om din søvnkvalitet. Men det standser selvfølgelig ikke bare der. der findes nemlig også mere avancerede modeller, der er designet til at måle lys- og støjniveauet, temperaturen, luftfugtigheden og endda antallet af partikler i luften i dit soveværelse. Dette vil nemlig give dig en rigtig god idé om ting, som du måske bør ændre i det miljø du sover i. Du kan oven i købet få disse ”søvnmålere”  i armbåndsudgaver; bedre bliver det da vist ikke.

Fjernstyr lyset i dit hjem

Fjernbetjent lys er det andet bud på en af de seneste gadgets til hjemmet, som du ikke kan leve foruden. Hvor ofte er du ikke kommet hjem til et bælgmørkt hus en sen aften for blot at fumle med nøglerne foran hoveddøren? Dette frustrerende problem kan nu løses via en smart gadget, der tillader dig at tænde for lysene i hjemmet på afstand via en app på mobiltelefonen – og f.eks. direkte fra Siri på din iPhone. Dette er f.eks. perfekt, hvis du er på vej hjem i bilen eller hvis du blot ønsker at tyverisikre dit hus, mens du er afsted på ferie. Du behøver naturligvis ikke være udenfor dit hjem for at få glæde af denne gadget. Hvis du f.eks. befinder dig i sengen sent om aftenen, så kan du nu i ro og mag slukke for det lys du glemte at slukke i dagligstuen.

Et intelligent køleskab

På samme måde som vores fjernsyn, så udviser vores køleskabe nu også tegn på intelligens. Når det kommer til gadgets til hjemmet, så bliver det ikke meget bedre end et ”Smart-køleskab”. Et smart køleskab kan nemlig noget andre køleskabe ikke kan. Der findes f.eks. visse modeller med indbygget selvdiagnostik, der via internettet eller telefonen kan forbinde dig med reparationsmedarbejdere i tilfælde af funktionsfejl. Med et smart køleskab er for gamle madvarer en saga blot. Der findes nemlig modeller, der fortæller dig om en madvare i køleskabet nærmer sig sidste anvendelsesdato. Samtidigt vil du snart kunne købe et køleskab med indbygget kamera, så du aldrig mere behøver stå i supermarkedet og være i tvivl om der nu er smør i køleskabet.

Velkommen til fremtiden med disse fantastiske gadgets til hjemmet!