Sådan finder det rette massageapparat til dit behov (3 tips)

Hvis du er på udkig efter et massageapparat, så skal du først og fremmest have et stort tillykke. For hvis du vælger det rigtige massageapparat, så kan du nu godt vinke farvel til langt størstedelen af dine smerter. Dog er det ikke helt ligegyldigt hvilket massageapparat du vælger. Der er nemlig adskillige ting du skal overveje før du kan tage en velovervejet beslutning.

Vælg den rigtige type massageapparat

Ja, det er nemlig ikke helt ligegyldigt hvilket massageapparat du beslutter dig for at købe. Der findes nemlig en lang række forskellige apparater, der hver især målretter et bestemt område. Så det er derfor vigtigt, at du lærer de forskellige typer massageapparater lidt bedre at kende. Der findes overordnet set de følgende typer massageapparat herhjemme:

  • Massagestole: de populære massagestole er efterhånden allevegne, og de seneste modeller udgør faktisk et glimrende alternativ til massageterapeutens hænder.
  • Øjenmassage: dette massageapparat ligner et par futuristiske solbriller, og er designet til at give dyb lindring i området omkring øjnene, panden og tindingerne. Perfekt hvis du lider af spændingshovedpiner. Kan bæres om natten.
  • Fodmassage: her er der tale om et apparat, der kan tage kampen op med selv de mest ømme fødder. Perfekt efter en lang arbejdsdag eller hvis du dårligt blodomløb.
  • Massagepuder: denne intelligente pude leverer infrarød varme til ømme muskler i nakken, ryggen og alle andre områder på kroppen. Leveres typisk med velcrobånd, der gør det nemt at montere puden i både lænestolen og bilsædet.
  • Massagepistoler: med de højintensive massagehoveder er dette et apparat til en dybdegående massage til både nakken, lænden, lægmusklerne og meget mere.
  • Massagehænder: dette handy lille apparat er perfekt til at behandle spændingshovedpiner. Anvendes især til hovedbundsmassager, og kan endda tages med i badet.
  • Massagesæder: her er der tale om et bærbart massageapparat, der er perfekt hvis du tilbringer mange timer bag rattet. Dette praktiske sæde kan nemlig stort set tages med overalt.
  • Shakeboards: hvis du har behov for bedre blodcirkulation; men endnu vigtigere; et shakeboard er faktisk en fantastisk måde at forbrænde kalorier på.

Besøg World of Comforts hjemmeside for at finde alle disse massageapparater.

Hvad er dit behov?

For at kunne vælge det korrekte massageapparat, så er det vigtigt at du i forvejen definerer dine reelle behov. Har du f.eks. behov for et mobilt massageapparat, så vil et massagesæde i høj kvalitet nok være den bedste løsning. Hvis du til gengæld mere har brug for at behandle din spændingshovedpine, så vil du nok i stedet være bedre stillet med enten øjenmassage eller en massagehånd.

Vælg den rigtige hastighed

Når du skal vælge massageapparat er det også rigtigt vigtigt, at du vælger et apparat med justerbar hastighed. Der kan jo nemlig være stor forskel på hvor dybdegående en massage du ønsker dig på en given dag. Så sørg derfor for at give dig lidt ekstra fleksibilitet med dit massageapparat.

Vælg en genopladelig model

Sidst men ikke mindst bør du vælge et massageapparat med et godt genopladeligt batteri – og især hvis du rejser meget. Sørg blot for at anskaffe dig den korrekte adapter til de udenlandske strømstik.