Leasing af bil år 2021: 4 tips

Står du overfor at skulle lease, eller overvejer du bare leasing af bil her i år 2021, så er der masser af ting, du skal tænke over. Men leasing af bil kan være en rigtig god idé for mange, og for at gøre det nemt for dig, får du her 4 tips til, hvordan du let kan lave leasing af bil.

1. Tænk grundigt over, hvilken bil du vil have

Når det kommer til leasing af bil, så skal du ikke bare vælge det tilbud, der er billigst eller nemmest at vælge. For det vigtigste at tænke på, når du skal lave leasing af bil, er, hvad du har brug for i en bil. Selvom leasing ikke løber over mange år, så skal det stadig være en bil, der opfylder de krav, som du har til et transportmiddel de kommende år af dit liv, så der skal ligge en del overvejelser i, hvor stor bilen skal være, hvilket ekstraudstyr du skal have med, hvor langt den skal køre på literen, eller om det skal være en elbil, osv.

2. Find en fleksibel leasingudbyder

Udover hvilken bil du skal vælge, skal du også finde en leasingudbyder, der kan tilbyde dig en fleksibel leasingaftale til leasing af bil. Vi er alle forskellige, og derfor har alle også brug for forskellige ting i en leasingaftale. Agilease laver løsninger, der matcher den individuelle kundes præferencer, så du får leasing af bil, der passer til dit liv og dine behov. De har et bredt udvalg af letbrugte premiumbiler, der tilbydes til leasing, og har de ikke din drømmebil hjemme nu, så hjælper de dig gerne med at finde den og få den hjem. Læs mere på agilease.dk.

3. Husk at se på, hvad du har brug for

Inden du vælger leasing af bil, skal du se på, hvad du har brug for, når du tegner en leasingaftale. Der findes nemlig forskellige former for leasing, og det er en god idé at læse grundigt op på forskellene, inden du vælger. For eksempel findes der operationel leasing, der langt henad vejen er en all-inclusive løsning, men som kræver, at du på forhånd ved, hvor meget du ca. kører pr. år. Der findes også finansiel leasing, hvor du har mere frihed, og til gengæld står du så selv for reparationer og værkstedsbesøg samt al anden drift på bilen. Der findes også sæsonleasing og splitleasing, som du kan læse mere om på agilease.dk.

4. Der er forskel på leasingudbydere

Når du skal vælge leasing, skal du ikke bare vælge den første den bedste løsning, for der er meget stor forskel på forskellige udbydere, og hvad de kan tilbyde dig. Det kan derfor være en god idé at forhøre dig hos forskellige udbydere om, hvad der er med i deres leasing af bil. Vælger du operationel leasing hos Agilease, får du en all inclusive løsning, hvor både reparationer, service, dækskifte og vejhjælp er med i den månedlige ydelse, så der ikke er uforudsete udgifter.