Søger du kalkmaling til møbler? Hos Gebenna fører vi kalkmaling i et væld af forskellige nuancer, og du kan sagtens male dine møbler med den, uden at frygte at kalkmalingen skaller af. Kalkmaling binder på alle rene overflader af træ, laminat, mdf osv, så du kan anvende vores kalkmaling til alle dine træmøbler.

Kalkmalede møbler

Kalkmaling er et ideelt produkt når du skal male dine møbler, da malingen kan fæstne sig på næsten alle materialer. Du kan altså male med kalkmaling ovenpå mdf, gips, træ, beton osv. Når du skal male dine møbler med kalkmaling skal du anvende en lille pensel ti de små kanter, og en større pensel til de større områder. Du kan godt påføre malingen med en rulle, men så vil du ikke opnå det karakteristiske spil som kalkmalingen skaber. Når du maler dine møbler med kalkmaling, er det vigtigt at du påfører to lag sealer som toplag, for at skabe en holdbar løsning.

Kalkmaling til Møbler

Kalkmaling har i mange år været en bestseller. Den smukke matte struktur skaber en smuk og moderne væg som passer perfekt ind i Skandinavisk boligindretning. Med kalkmaling skaber du dit helt eget personlige udtryk, og du har selv den fulde kontrol over hvilke strukturer du ønsker at skabe. Alt efter hvilken type pensel du anvender, om du påfører kalkmalingen med korte eller med bløde strøg. Er det første gang du maler med kalkmaling, anbefaler vi at du prøver dig frem i8 et hjørne af væggen, ti du finder den metode, som du synes giver det smukkeste resultat. Kalkmaling er en meget taknemmelig type maling – det KAN ikke gå galt når du arbejder med produktet.

Kan man anvende Kalkmaling på andet end vægge?

Ja! Når du maler dine møbler, køkkenlåger eller andre udsatte overflader med kalkmaling, skal du huske at anvende en forseglende sealer topcoat. Dette toplag mætter den malede væg så den bliver mere modstandsdygtig overfor snavs og smuds.

Kalkmalede Møbler

Kalkmaling er et vidunderprodukt som kan binde på stort set alle overflader. Derfor er det et ideelt produkt hvid du vil male dine møbler, da du ikke behøver at anvende grunder før du maler med kalkmaling. Når du maler dine møbler med kalkmaling anbefaler vi altid at du anvender en sealer som toplag for at forsegle overfladen og gøre den modstandsdygtig overfor fedt, snavs og vand.