Hvor billigt kan man lease bil?

De fleste siger, at når først du har haft en bil, så kan du ikke undvære den igen, fordi det giver så meget frihed bare at kunne sætte sig i bilen og drøne afsted. Men en bil kan også være en dyr udgift, især når den skal på værksted fra tid til anden. Leasing kan være løsningen, og hvis du vil vide, hvor billigt leasing kan være, så læs videre her.

Leasing kan passe ind i de fleste budgetter

Vil du gerne lave en aftale om leasing på en bil, så er der ikke et standardbeløb, som det koster, når du vælger din leasing. Det kommer nemlig meget an på, hvilket bilmærke det er, hvor stor bilen er, hvor langt du kører om året samt meget mere. Det kan faktisk gøres ret billigt, hvis du gerne vil lave leasing på en bil, og nogle steder kan det koste helt ned til 1.000 kr. om måneden i ydelse på bilen. Det kan det for eksempel hos BMC Leasing, og lige her kan du se de billigste biler, de tilbyder til leasing netop nu. Vil du gerne have rigtig billig leasing, så husk også at se på, om du kan nøjes med et mindre antal kilometer årligt, eller om du har brug for flere, for det vil koste mere pr. måned.

Kig efter små biler, hvis du vil have billig leasing

Den billigste leasing finder du på små biler. Det er for eksempel biler som VW up!, Skoda Citigo, Peugeot 108 og Citroën C1, du kan få de billigste priser på, når det kommer til leasing. Derudover er det også de biler, der har den laveste grønne ejerafgift, hvilket også er værd at tage med. Alle de fire modeller nævnt her har en grøn ejerafgift pr. halvår på kun 330 kr., så det er kun 55 kr. ekstra om måneden, du skal have med i udregningen. De små biler kører typisk også længere på literen, så du får en bil, der er billigere i drift end flere større modeller på markedet.

Få billig leasing hos BMC Leasing

Vil du gerne have billig leasing på en bil, så kan du få det hos BMC Leasing, og leaser du din bil hos dem, er der mange fordele at hente. For eksempel starter alle deres benzinbiler på 15.000 km om året, og deres dieselbiler starter på 20.000 km om året. Det betyder, at du får rigtig meget for dine penge, når du laver en aftale om leasing i forhold til mange andre steder. På bmcleasing.dk kan du se alle de forskellige biler, som BMC Leasing har stående lige nu, og de er delt op i prisklasser, så du let kan finde den bil, der både matcher dit liv og dit budget.

BMC Leasing hører til i Horsens, men de samarbejder med værksteder over hele Danmark, og de kan også levere din bil til dig, hvis du har behov for det – også selvom du bor i for eksempel København eller Høje Taastrup.