Guide til køb af jord og muld: 4 tips

Det er ikke altid lige nemt at finde ud af, hvilket jord eller muld du skal bruge, når du planlægger dit projekt, og for at være sikker på at få det bedste resultat, skal du gøre dig nogle overvejelser, så du er sikker på at få den rette mængde, den rette pris og det rette jord eller muld. Her får du 4 tips, der gør det nemmere for dig.

1. Vælg din jord og muld ud fra, hvad det skal bruges til

Forskelligt jord og muld har forskellige egenskaber, og derfor er det vigtigt, at du finder ud af, hvad dit jord eller muld skal bruges til, inden du bare bestiller. Hos Grusogaffald.dk kan du finde et bredt udvalg af jord og muld, der kan leveres på hele Sjælland, og der er noget til alle typer projekter. Skal du for eksempel lave en græsplæne, der også kan holde til de regnskyl, vi ofte får i Danmark, så kan du med fordel komme filtermuld i græsplænen. Eller skal du lave nye bede i haven, så kan du bruge supermuld eller endda svær supermuld, hvis du skal anlægge køkkenhave eller højbed.

2. Find den leveringsform, der passer til dig

Når du bestiller jord og muld, så er der flere forskellige former for leveringsmuligheder, og det gælder om at vælge den form, der passer bedst til dig. Du har mulighed for at vælge flere forskellige leveringsformer, når du køber jord og muld hos Grusogaffald.dk, så når du bestiller dine materialer til levering på Sjælland, kan du helt selv bestemme, om du vil have dem aflæsset på kantstenen, i container eller i bigbag eller sågar i bigbag over hækken og ind i din have.

3. Beregn mængden af jord og muld på forhånd

Det er vigtigt at bestille den rigtige type jord eller muld, fordi det kan sætte en kæp i hjulet på dit projekt, hvis du pludselig står og mangler jord eller muld, så du ikke kan blive færdig. Det kan også kræve tid at skulle af med jord og muld, hvis du har bestilt for meget. Men på Grusogaffald.dk kan du nemt selv beregne, hvor meget du skal bruge ved hjælp af deres mængdeberegner, så du hverken får for meget eller for lidt, når du bestiller dine materialer til levering på Sjælland.

4. Find en god pris på dit jord og muld

Det er selvfølgelig også vigtigt, at du finder jord og muld til en god pris, når du bestiller det. Hos Grusogaffald.dk finder du jord og muld billigt, så du kan lægge et rimeligt budget for dit projekt, og du kan også hurtigt udregne prisen med deres prisberegner.

Vil du finde jord og muld hos Grusogaffald.dk, så se udvalget af jord og muld her. Grusogaffald.dk leverer til hele Sjælland i løbet af 1-3 dage, så uanset hvor du befinder dig på Sjælland, kan du hurtigt komme videre med dit projekt. Skal du af med haveaffald eller byggeaffald fra dit projekt, kan du også aftale afhentning af det med Grusogaffald.dk.