Catago nytænkende rideudstyr til hest og rytter

Når du er rytter, vil du gerne have det rideudstyr, der passer bedst til dig og din hest, og gerne også noget nyskabende der er lavet med dine og din hests behov for øje. Catago er indbegrebet af innovation, og de har igennem en årrække gennemgået en større udvikling, så du kan få lækkert rideudstyr, der er gennemtænkt og i god kvalitet.

Catago er godt rideudstyr til en fair pris

Nogle gange kan det være svært at få fat i rideudstyr, der både er af god kvalitet, som er gennemarbejdet, så det passer til både hest og rytter, og som også er til en god pris, så det er til at betale. Men med Catago rideudstyr kan du hakke alle tre ting af, for du får et godt produkt, der er til at betale. Derudover har Catago stort set alt til både rytter og hest i deres sortiment, så du kan finde lige præcis det rideudstyr, du leder efter, i den gode kvalitet fra Catago.

Catago, der i øvrigt er et dansk mærke, er uden tvivl et af de brands inden for ridesportsverdenen, der er længst fremme i forhold til brugen af ny viden og teknologi, og derfor får du også et produkt, der er helt up to date med pasform og komfort, både når det kommer til, hvad du selv skal have på af rideudstyr, og hvad din hest skal have på.

Få innovativt rideudstyr fra Catago

En af de ting, som Catago er mest kendt for, er deres brug af materialet Fir-Tech, der for eksempel bruges i deres dækken og sadelunderlag. Udover at både underlag og dækken har en god pasform, så sikrer Fir-Tech materialet, at det er behageligt for din hest at have på i en sådan grad, at det styrker din hests præstation. Fir-Tech er et innovativt materiale, der er et fiberfyld med indermateriale af keramiske partikler, hvilket gør, at det kan reflektere varmen fra hesten selv, og det giver en større blodgennemstrømning hos hesten. Det gør i sidste ende, at det kan løsne spændinger og fjerne ømhed fra hesten, så den ultimativt har det bedre og kan præstere bedre. Catago bruger Fir-Tech i mange andre produkter end sadelunderlag og dækken, så du kan få masser af forskelligt lækkert rideudstyr med dette materiale.

Find dit Catago rideudstyr hos Horsepartner

Står du og mangler noget rideudstyr, eller vil du gerne opgradere noget af dit eksisterende rideudstyr til Catago rideudstyr, så kan du finde et bredt sortiment af Catagos produkter hos Horsepartner. Se udvalget her. De har for eksempel både sadelunderlag og dækkener, men de har også masser af forskelligt tøj til dig som rytter samt bandager, striglekasser, trenser og meget mere.

Hos Horsepartner finder du også masser af andet rideudstyr, og selvom de har specialiseret sig i islændere, kan du også finde masser af udstyr til andre heste. På deres hjemmeside horsepartner.dk kan du se det store udvalg samt bestille produkter hjem direkte til din egen hoveddør, som leveres i løbet af få dage.