Boxbike: En E bike til ethvert behov

Hvis du går og overvejer at anskaffe dig din første E bike, så er det først og fremmest vigtigt at du kender dine behov. Du skal nemlig vælge E bike med det rigtige batteri, motor og ikke mindst stel. Heldigvis kan du hos Boxbike.dk finde nogle af de suverænt bedste modeller på markedet i dag; og her vil du faktisk også kunne finde de absolut mest populære typer elcykel på markedet. For at gøre dit valg en kende mere overskueligt, så kan du nu læse videre her. For her får du nemlig en hurtig gennemgang af de mest gængse E bikes herhjemme.

Fatbikes

Fatbikes er de seneste år blevet en af de mere populære E bikes herhjemme, og hos Boxbike kan du selvfølgelig nemt finde dig en lækker model. Men hvad er en Fatbike egentlig for en størrelse? En Fatbike minder i det store og hele om en almindelig elcykel; men der hvor den adskiller sig fra en normal E bike er, når det kommer til dens dæk. Denne model kommer nemlig med ekstra brede dæk, og dette kommer faktisk med en hel del fordele oven i hatten.  For det første er køreoplevelsen på en Fatbike ud af denne verden, når det kommer til komfort. Dette skyldes b.la. den langt større mængde luft i hjulene, der giver dig den blødeste kørsel du kan forestile dig.

Elcykler med lad

Som navnet antyder, så er der her tale om en E bike der er perfekt til at transportere alt mellem himmel og jord i. Hvis du er bekendt med en god gammeldags ”Long John” eller måske en ”Christianiacykel”, så har du en rimeligt god idé om denne type elcykel. Den store forskel er naturligvis, at elcyklen med lad kommer med en elektrisk motor. Dette gør denne type cykel perfekt til at transportere børnene, indkøbsvarerne eller måske endda flyttegods fra a til b. Desuden er en elcykel med lad et fantastisk og miljøvenligt alternativ til bilen – og især i byerne, hvor man oftest oplever at sidde i kø mindst én gang om ugen. Og hos Boxbike kan du selvfølgelig finde en kvalitetsmodel til en glimrende pris.

Foldbare elcykler

Boxbike er desuden også leveringsdygtige i andre slags E bikes. F.eks. vil du kunne finde en af de mange foldbare elcykler, der netop i disse år oplever en kæmpe popularitet. En foldbar E bike er nemlig en rigtig praktisk løsning, hvis du f.eks. er bekymret for tyveri. Cyklen kan jo nemlig nemt foldes sammen, så du kan tage den med indenfor. En foldbar E bike er på grund af dens kompakte størrelse desuden også nem at komme bag i bilen, hvis man måske skal udenbys.

Unisex elcykel

Sidst men ikke mindst, så kan du naturligvis også blot vælge en klassisk unisex model. Her vil det først og fremmest være ideelt at vælge denne type E bike, hvis du blot ønsker dig et pålideligt køretøj til almindelig vejbrug. Hvis dette lyder som noget for dig, så bør du afslutningsvist gøre dig selv en tjeneste og tjekke nogle af de lækre unisex cykler ud hos Boxbike.