BMC Leasing: Billeasing på dine vilkår

Leasing kan være lidt af en jungle, fordi du ikke kun skal finde ud af, hvilken bil du skal have, men du skal også finde rundt i, hvad forskellige leasingselskaber tilbyder, hvad det koster samt meget andet. Hos BMC Leasing tilbyder de billig leasing på dine vilkår, så du ikke behøver have nogle bekymringer, når du skal have din drømmebil hjem.

Få mere plads i budgettet med BMC Leasing

Når du kigger på leasing, så finder du hurtigt ud af, at hvis der er en særlig bil, du gerne vil have fra helt ny, så kan det hurtigt løbe op i mange penge, selvom det egentlig er billigere end et billån. Derfor er det en god idé på forhånd at undersøge, om det er muligt at finde den samme bil til færre penge hos et andet leasingselskab. Hos BMC Leasing har de billig privatleasing af biler, der kan koste dig helt ned til 1.000 kr. om måneden, og det er inklusiv værkstedsbesøg og service. Der er altså ikke noget, du skal bekymre dig om, når du sender bilen på værksted, for det er BMC Leasing, der klarer regningen, også hvis der er ubehagelige overraskelser. Du skal blot sørge for den månedlige ydelse, den grønne ejerafgift, forsikring og brændstof. Du kan altså hurtigt danne dig et overblik over, hvad det koster dig at have en bil pr. måned, og på den måde kan du frigøre mere plads i budgettet til andre ting, der betyder noget for dig.

BMC Leasing har leasing af brugte biler med få brugsspor

BMC Leasing kan tilbyde billig leasing, fordi de har biler til genleasing eller ReLeasing, som de kalder det. Det er leasing af biler, der allerede har været leaset før, men som er i så god stand, at de stadig kører fuldstændig, som de skal og faktisk kun har få brugsspor. Med andre ord kan de sagtens tåle en tur med leasing igen, fordi der er masser af kilometer tilbage i hjulene. Men fordi bilerne har været leaset før, får du en bil hos BMC Leasing til en rigtig god pris.

På hjemmesiden bmcleasing.dk kan du se det store udvalg af biler hos BMC Leasing. De har alt fra små biler til stationcars og videre til SUVer. Der er altså biler for enhver smag, og du kan helt sikkert også finde en, der passer til de behov, du har.

Masser af fleksibilitet med leasing hos BMC Leasing

Mange steder er leasing ikke særligt fleksibelt, fordi du tegner en leasingaftale på 24 eller 36 måneder, og så er du bundet i 12 måneder. Hvis din økonomi pludselig ændrer sig, har du derfor ikke frihed og fleksibilitet til at komme hurtigt ud af aftalen. Men hos BMC Leasing tilbyder de korttidsleasing på 6 måneder, så hvis du udelukkende har brug for en bil i en kort periode, så kan de hjælpe dig. Derudover er du kun bundet i 3 måneder, selv med deres normale leasingaftaler på 36 måneder, så du får maksimal fleksibilitet.