Acuvue moist: Hvad er fordelene, og hvor kan du købe dem?

Hvis du bærer kontaktlinser, så er du sikkert udmærket klar over vigtigheden af at bære den korrekte type. Der findes nemlig ikke særligt meget, der er mere irriterende end ubehagelige kontaktlinser. Det er derfor rigtigt vigtigt at du sørger for at vælge de rigtige kontaktlinser – og især hvis du har følsomme eller tørre øjne. Og her vil Acuvue moist være et helt oplagt valg. De er nemlig designet specielt til dig, der lider af tørre og følsomme øjne.

Acuvue Moist – perfekte til følsomme og tørre øjne

Det der virkelig adskiller Acuvue Moist fra mange andre mærker er dens unikke design, der specifikt henvender sig til folk med følsomme og tørre øjne. Hvis du hører til denne gruppe, så er det slet ikke usandsynligt at du tidligere har måttet opgive at bære kontaktlinser. Mange mærker kan nemlig være decideret ubehagelige at bære, hvis ens øjne har tendens til nemt at blive irriterede. Med Acuvue Moist er dette problem nu endegyldigt slut. Acuvue Moist er nemlig fremstillet med den innovative Lacreon teknologi, der fungerer ved at bevare øjets naturlige fugtbalance, så tørre og røde øjne bliver en del af fortiden. Hvis du med andre ord er på udkig efter  overlegen komfort, så bør du derfor vælge Acuvue Moist som dine næste kontaktlinser.

Fordelene ved at vælge Acuvue Moist

Acuvue Moist 1-dagslinser er en af de mest poulære kontaktlinser herhjemme, og såmænd også i resten af verden.  Disse ultra-behagelige kontaktlinser kan bæres uafbrudt i omtrent 10-12 timer, og med et vandindhold på ca. 58% i etafilcon, så finder du næppe mere behagelige linser på markedet. Ved at vælge Acuvue Moist får du nemlig:

  • Fremragende komfort: med disse kontaktlinser får dine øjne al den fugt de skal have, og i længere tid end andre mærker.
  • Masser af fugt: Acuvue Moist leverer fugt i rigelige mængder, der simulerer øjnenes naturlige tåreproduktion.
  • Fremragende syn, der b.la. skyldes kontaktlinsernes særdeles åndbare materiale.
  • Lacreon-teknologi: ekstra beskyttelse til følsomme og tørre øjne.
  • Beskyttelse mod UV-stråler: med Acuvue Moist blokeres op til 80 procent af solens skadelige stråler.
  • Praktisk farveindikator: mange mennesker bøvler med at finde ud af inder- og ydersiden af deres kontaktlinser. Acuvue Moist leveres med en farveindikator, der garanterer at linserne altid vender som de skal.
  • Perfekt til astigmatisme: Acuvue Moist kan også fås i en udgave, der kan rette op på problemer forbundet med astigmatisme.

Vision4U – din nye Acuvue Moist forhandler på nettet

Kontaktlinser er som bekendt ikke altid den billigste affære i verden, og dette gælder også for Acuvue Moist. Når dette så er sagt, så vil du hos danske Vision4U kunne finde Acuvue Moist til en rigtig god pris, der bestemt ikke vil ruinere nogen som helst. Og du kan endda vælge at abonnere på Acuvue Moist direkte fra firmaets hjemmeside, hvilket selvfølgelig vil spare dig for en masse tid og besvær – og ikke mindst lidt penge.  Afslut derfor din læsning ved at tage et kig hos Vision4U, hvor du kan finde et stort udvalg af Acuvue moist linser.