4 whiteboard idéer: Sådan kan du bruge dem

Har du et whiteboard på dit kontor, men ved du ikke, hvad du skal bruge det til, eller overvejer du at købe et whiteboard til et kontor, men mangler lidt overtalelse, så er der rigtig mange forskellige muligheder for brug af et whiteboard. Her får du 4 idéer til, hvordan du kan bruge et whiteboard i din hverdag på arbejdet.

1. Brug et whiteboard til mødelokaler

Har du et mødelokale, hvor du eller dine kolleger ofte skal præsentere for hinanden eller for kunder eller samarbejdspartnere, så er det en rigtig god idé at have et whiteboard. Med det kan du nemlig nemt skrive bulletpoints op undervejs, så det er nemt at holde overblikket igennem mødet, og du kan også tegne figurer og modeller, hvis du har brug for det, så dit budskab og din viden bliver så klart for dem, du præsenterer for, som muligt.

2. Et whiteboard kan bruges til planlægning

På et kontor eller en arbejdsplads, hvor I arbejder flere mennesker sammen i et team og skal koordinere jeres arbejdsindsats med hinanden, kan det være svært at få det hele til at hænge sammen på trods af gode intentioner. Men med et whiteboard kan I planlægge sammen, så det bliver tydeligt for alle på arbejdspladsen, hvordan planen for jeres arbejde ser ud. Med et whiteboard er det også nemt at rette til i planen, og alle kan bidrage med at skrive ind og slette efter behov, så det bliver så nemt som muligt at arbejde sammen.

3. Visualisér og skab overblik med et whiteboard

Med et whiteboard er det ikke kun planlægningen af arbejdstid, der bliver nemmere og mere overskueligt. Et whiteboard på arbejdspladsen eller kontoret kan også visualisere for dig og dine kolleger, hvordan jeres arbejde skrider frem, og hvad der mangler at blive lavet. Hvis I er flere om et projekt, kan I på den måde holde øje med hinandens arbejde og undgå at komme til at lave det samme flere gange.

4. Brug whiteboard både som opslagstavle og visualiseringsredskab

Vælger du et magnetisk whiteboard, kan du også vælge at bruge det som opslagstavle, så du og dine kolleger kan hænge forskellige ting op. Samtidig kan whiteboardet stadig bruges til at tegne og skrive på, så der kan skabes en sammenhæng mellem opslagene, og hvis du og dine kolleger selv skriver på boardet med whiteboardpenne.

Vil du også have et whiteboard til dit kontor eller din arbejdsplads, så findes der rigtig mange forskellige løsninger, så du kan vælge den, der passer bedst til dig. Du kan for eksempel få whiteboards i forskellige farver eller i forskellige materialer, og du kan også få whiteboards, der kan flyttes, så du kan tage det med dig på kontoret. På display.dk kan du finde et bredt udvalg af whiteboards, samt tilbehør som penne, tavleviskere og rensevæske. Display.dk har også whiteboards i forskellige former og med forskelligt design som kvadreret, nodelinjeret, fold-ud-versioner og meget mere, så du kan skræddersy en løsning til dit arbejde.