2 vilde elektronik og gadgets, der er på vej!

Tænker du nogensinde over hvilken vild elektronik og gadgets, vi vil komme til at opleve i fremtiden? Hvad enten du drømmer om et fuldautomatiseret hjem, en vild bil eller noget helt tredje, er dette ikke så langt ude i fremtiden, som du måske forestiller dig.

Ja, elektronik kommer til at revolutionere vores samfund hen over de næste år. Læs med her, og bliv præsenteret for vild elektronik og gadgets, som allerede er lige på trapperne!

Fremtiden er her nu

At tænke over hvilke gadgets, der er på vej, er bestemt ikke noget nyt. Kigger man tilbage på det sidste århundrede, støder man hurtigt på mange idéer og forhåbninger, om hvad fremtiden vil bringe.

Nu er ventetiden ovre, for fremtiden og vild elektronik er her allerede. Ser man blot 10 år tilbage, er det vildt hvilken udvikling elektronik og gadgets allerede har gennemgået. Og alt tyder på, at der vil ske endnu mere inden for den næste årrække. Flere og flere får øjnene op for de muligheder, som udviklingen af elektronik giver. Herfra vil det derfor sikkert gå stærkt med at få udviklet den elektronik, som for altid vil forandre det samfund, vi lever i nu.

Selvkørende biler er ikke mange år ud i fremtiden

I bedste science fiction-stil lyder selvkørende biler måske som noget, der ligger mange år ud i fremtiden. Kigger man på fakta, er dette langt fra tilfældet. Vild elektronik som selvkørende biler findes faktisk allerede i nogen grad i dag . Og alt tyder på, at det er sådan udviklingen vil foregå over de næste par år.

Men hvordan er selvkørende biler muligt? Denne artikel fra Teknologisk Institut kommer ind på tre områder, der gør selvkørende biler muligt. Og som det kan fornemmes, så ligger muligheden for at lade bilen selv stå for transporten, altså ikke mange år ud i fremtiden. Hvis ikke det er vild elektronik, hvad er så!

Som artiklen fra Teknologisk Institut afslutter med at berette om, kommer tidspunktet for selvkørende biler an på den måde, samfundet er skruet sammen på – og om man tør at overlade kontrollen til bilerne selv.

Forenkling af samfundet: Ansigtsgenkendelse

Af andet vild elektronik, som er på vej og vil revolutionere samfundet, er brugen af ansigtsgenkendelse. Prøv at forestille dig hvordan det vil være at slippe for at skulle have kreditkortet op af lommen, når du skal betale nede i det lokale supermarked, og i stedet blot kigge ind i en scanner, som registrerer at det er dig, der køber varerne.

Brugen af ansigtsgenkendelse i samfundet vil forenkle mange processer, og løse mange problemer. Noget så basalt som at handle ind vil blive forsimplet, det vil blive lettere at opklare og undvige kriminalitet, og det vil uden tvivl redde menneskeliv.

Før dette eventuelt kan blive en mulighed, er der meget, der skal tages hensyn til. For hvordan vil det at leve i et overvågningssamfund, kunne forenes med den personlige frihed, som alle har ret til? Det bliver spændende at se hvordan denne udfordring bliver løst!